Kiinteistösijoittaminen -Tilat täyteen Top 5 vinkit

Ensimmäinen kohtaaminen on tärkein ja sillä on suuri vaikutus vuokrauspäätökseen. Kun yrityksen edustaja, kentien pienyrittäjä itse tulee tutustumaan kiinnostavaan tilaan, on kokemus oltava kokonaisuudessaan positiivinen. Hyvä jälkimaku tuottaa herkemmin positiivisen tuloksen.

Alla olevat vinkit ovat kokemuksen opettamia, ei kiinteistösijoittamisen oppikirjan sivuilta lainattua. Näitä oppeja noudattaen ovat tilamme olleet jatkuvasti täynnä.

  1. Pidä huolta, että ensimmäinen kohtaaminen, tilaesittely on potentiaaliselle vuokralaiselle mielyttävä kokemus.
  2. Kuuntele vuokralaiskandidaattisi ajatuksia ja tarpeita -miten tilasi voisi parhaiten tukea hänen liiketoimintaa ja millä muutoksilla saat tilan vastaamaan tarpeisiin?
  3. Ole keskusteluissa pienten muutostöiden ja pintaremonttien suhteen joustava. Vuokralaiset haluavat tulla vuokralle tilaan, jonka vuokranantaja on joustava ja reilu eikä yritä säästää väärästä paikasta
  4. Ulko- ja sisätilojen kohtentaminen tulisi olla jatkuva prosessi. Kaikkea ei tarvitse tehdä heti etenkään isompia investointeja, mutta vuokralaiset kuulevat mielellään tulevista suunnitelmista. Irtisanoutuminen voi olla hyvinkin pienestä kiinni. Kuten esimerkiksi toimistokäytävän kulahtanut wc-tila ei ole riittävän edustava asiakkaiden silmissä. Kuitenkin tieto tulevasta facelift-projektista hälventää mahdolliset irtisanomisaikeet.
  5. Koskaan ei olla valmiita, aina voidaan olla parempia. Kuuntele, havainnoi, ideoi, seuraa markkinaa ja tee parhaasi kiinteistön ja palvelun parantamiseksi.

Hyvä vuokratapa koskee myös pitkälti toimitilavuokrausta. Lue lisää https://vuokranantajat.fi/tietopankki/hyva-vuokratapa/